Breien met je armen.

Een paar maanden geleden heb ik Pinterest ontdekt. En omdat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn, kun je jezelf daar helemaal verliezen in het aanbod op het creatieve vlak. Je komt er zoveel leuke ideeën tegen, dat het soms verslavend is. Je blijft maar zeggen: ,,Oh dat is leuk en dat ook……….”

Ik heb borden, zo heet dat op Pinterest, gecreëerd, zoals Beauty Tips, Books, Creative Ideas, Fashion, Food, Knit ideas, Labels & Fonts en ga zo maar door. Er zullen er nog veel meer borden komen ben ik bang. 😉 Allemaal leuke doe en kijk dingetjes. Ben je creatief en vind je het leuk om zelf ook creatieve uitspattingen te delen met anderen dan is Pinterest  zeker de moeite waard.

Zo had ik ook iets leuks gevonden, alweer een tijdje geleden, een manier om met je armen te breien. In eerste instantie zul je denken, hoe doe je dat?! Maar het is eigenlijk heel makkelijk. Denk aan je armen als 2 breinaalden en voor de rest is het hetzelfde.


Toen ik afgelopen week hele mooie dikke wol (naalden 10) zag liggen en nadacht wat ik met die wol kon gaan maken, kwam ineens het breien met je armen naar boven. Omdat ik dat nog niet had geprobeerd, leek me dat wel leuk om dat uit te gaan proberen. 2 Bollen gekocht en op Pinterest opgezocht hoe ik het moest gaan doen. Zo gezegd zo gedaan….

Zie hier het eindresultaat. Het is heel leuk om te
doen en het is zo klaar. Helaas kun je het niet even wegleggen, want beide armen kunnen in gebruik zijn. Naar de wc of koken met een breiwerkje aan je arm lijkt me niet zo handig….. Binnenkort ook een handige video om te zien hoe je het zelf kunt doen.

Update 15/01/2014:

1 thought on “Breien met je armen.

Comments are closed.