Sprei.

Ongeveer 2 maanden geleden ben ik begonnen met het haken van een sprei. Ik wist dat dat behoorlijk veel tijd in beslag zou nemen, maar waar ik niet bij stil had gestaan was dat ik zoveel bollen wol nodig zou hebben. Achteraf gezien had ik dat wel kunnen weten natuurlijk, maar ja…… misschien een soort van ontkenning… 😉

Sprei

Ik denk dat ik uiteindelijk iets van 40 bollen wol van 100gr heb gebruikt. Ik heb het sprei gehaakt met een dubbele draad en naald nr. 9. Elke vrije minuut die ik had, was ik aan het haken en heb ik menig winkel van de Zeeman moeten bezoeken om mijn voorraad aan te vullen. Want je begrijpt, dat ik niet de enige was die aan het haken of breien is geweest in de afgelopen maanden… Gelukkig kon ik toch elke keer weer mijn bollen wol tekort aanvullen. Klinkt bijna als een soort verslaving hahaha.

Heerlijk op de bank en al hakend zag ik mijn sprei de gewenste grootte krijgen. Al met al ben ik er zo’n 2 maanden mee bezig geweest. Helemaal blij en trots toen hij af was, maar aan de andere kant ook wel jammer, want nu zat ik met lege handen op de bank….

Gelukkig had ik nog meer creatieve ideeën om mij op te storten. Zo gezegd zo gedaan…… Tot de volgende blog!!

Sprei 1